Followers

Wednesday, 28 December 2011

NEW YEAR SPECIAL OFFER for SNE products!!!! Do Grab it Right Now!!

Hi All,Happy New Year 2012!!! Since SNE's products baru saja di promosikan di dalam blog ni, oleh itu pihak kami ingin menawarkan SPECIAL OFFER kpd our beloved customers. Oleh itu, jangan lepaskan peluang untuk memilik product ini untuk meningkatkan tahap kesihatan kita sekeluarga. 


SNE KAPSUL  : Normal Price : RM220
                      Offer Price    : RM 200 ( 1 Box), RM 390 (2 boxes)


BEUTSKIN     : Normal Price : RM240
                      Offer Price    : RM 220 ( 1 Box), RM 430 (2 boxes)


EXCEL TEA    : Normal Price : RM90
                      Offer Price    : RM 80 ( 1 Box), RM 155 (2 boxes)


WIS-D           : Normal Price : RM220
                      Offer Price    : RM 200 ( 1 Box), RM 390 (2 boxes)


ARTERCARDY: Normal Price : RM220
                      Offer Price    : RM 200 ( 1 Box), RM 390 (2 boxes)


                                POSTAGE ADALAH FREE!!!!




P/s: New Year Special Offer for SNE products Order  hanya di buka sehingga 8th January 2012! Do grab it fast!!!!


>DO GRAB IT BEFORE IT'S LATE!! PROMOTION OPEN UNTIL 8TH JAN 2012!!


Sunday, 25 December 2011

SNE'S PRODUCTS

SNE KAPSUL



Nama produk : SNE Kapsul
Kod Produk : 10002
Berat : 500mg x 60 capsules
No. Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL20034169TCR
Harga : RM220.00 


Kapsul SNE menggabungkan minyak biji Seabuckthorn dengan Mukopolisakarida Bio-aktif sebagai ramuan aktifnya, diekstrak dan diperhaluskan dengan penggunaan teknik pengekstrakan superkritikal karbon dioksida. KAPSUL SNE berkesan untuk menyingkirkan toksin dan radikal bebas, meningkatkan sistem imun, mengaktifkan sel-sel otak, sistem saraf dan sistem endokrin, serta menyelaras dan membaik pulih sel-sel badan untuk mencapai tahap metabolisme yang optimum.


6 Ciri Utama:
  • Melanjutkan usia
  • Menyuburkan & mencergaskan sel
  • Menyelaras & membaik pulih sel
  • Mengandungi kesan anti-bakteria
  • Menyeimbangkan sistem badan
  • Membersih darah & membantu dalam proses penyaktoksikan
Manfaat Utama:
  • Berkeupayaan untuk menyingkirkan radikal bebas dan elemen bernahaya
  • Meningkatkan fungsi sistem imun
  • Mencegah pelbagai jenis penyakit sistem pencernaan
  • Mengurangkan tahap lipid darah dan kolestrol, justeru mencegah penyakit kardio-serebrovaskular.
  • Mencegah jangkitan influenze
  • Mencegah kerosakan yang diakibatkan oleh sinaran dan pengoksidaan
  • Menggalakkan peredaran darah dan mengelakkan pembentukan bekuan darah/trombus; mempercepatkan proses penyembuhan luka selepas pembedahan
  • Mencegah dan merawat pelbagai masalah ginekologikal. Produk ini amat sesuai untuk kaum wanita.
  • Membantu perkembangan fizikal dan keupayaan mental kanak-kanak
  • Meningkatkan kesihatan kulit dan menangguhkan proses penuaan.

BEUTSKIN ESSENCE


Nama Produk : Beutskin Essence
Kod Produk : 10023
Berat : 500mg x 60 capsules
No.Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL08031430TR
Harga : RM240.00 


Beutskin Essence diformulasi dengan menggunakan ramuan unik super platinum yang diekstrak daripada pati tumbuhan dan digabung dengan penggunaan teknik pengekstrakan superkritikal CO2,berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan pantas demi mencerahkan dan memperbaharui sel kulit secara menyeluruh. Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya badan menjadi lebih sihat dan kulit menjadi lebih cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahaslian dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.

5 Faktor Utama:

  • Faktor memutihkan
  • Faktor pencerahan kulit
  • Faktor memperbaiki gen
  • Faktor metabolik
  • Faktor anti-pengoksidaan

Manfaat Utama:

  • Menyingkirkan toksin & mencantikkan kulit
  • Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit
  • Anti penuaan, mengurangkan kedut halus & menggalakkan pertumbuhan semula sel
  • Warna kulit yang rata & memutihkan pigmen

EXCEL TEA


Nama Produk : Excel Tea
Kod Produk : 10003
Berat : 3g x 30 sachets
Harga : RM90.00 



Excel Tea diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan asli dan semulajadi seperti buah hawthorn, stigma jagung, daun seabuckthorn dan aloe vera yang bermanfaat kepada kesihatan manusia. Kandungan aktif nutrisinya diekstrak melalui penggunaan teknologi moden, bebas daripada pencemaran dan tiada kesan sampingan.Ia berupaya menyingkirkan toksin dan logam berat dari tubuh manusia yang membantu mengurangkan masalah pempigmnenan, meningkatkan keserian wajah , menyingkirkan lemak berlebihan dan meningkatkan kesihatan menyeluruh.

4 Faktor Utama:

  • Membersihkan darah & menyahtoksikkan badan
  • "Melancarkan" & "Mencergaskan"
  • Memberikan kesan pelangsingan & meningkatkan keserian kulit
  • Kesan penyelarasan dua hala
Manfaat Utama:

  • Menyingkirkan toksin dalaman
  • Menyingkirkan toksin luaran
  • Melegakan sembelit
  • Mengurangkan tahap lipid darah
  • Melindungi hati dan pundi hempedu
  • Menentang serangan virus
  • Meningkatkan tekstur kulit
  • Menyingkirkan lemak dan membantu melangsingkan tubuh badan
  • Menangguhkan proses penuaan

WIS-D ESSENCE


Nama Produk : Wis-D Essence
Kod Produk : 10026
Berat : 300mg x 60 capsules
No.Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL08031425TR
Harga : RM220.00 

Wis-D Essence diformulasi melalui pencapaian cemerlang dengan menggabungkan penyelidikan saintifik dan konsep Perubatan Tradisional dan menghasilkan faktor aktif FV (Faktor Pertumbuhan) yang diekstrak daripada tumbuhan organik demi memberikan khasiat yang diperlukan tubuh untuk meningkatkan darjah kecerdasan (IQ) dan ketinggian manusia. Ia meningkatkan fungsi metabolik sistem endokrin manusia, merangsang kelenar pituitari untuk menghasilkan hormon pertumbuhan yang penting, serta meningkatkan kadar pertumbuhan tulang dan IQ.

5 Faktor Utama:

  • Menggalakkan penghasilan hormon pertumbuhan
  • Merangsang kelenjar pituitari
  • Mengaktifkan sel, meningkatkan penghasilan hormon pertumbuhan oleh kelenjar pituitari
  • Membekalkan nutrien yang mencukupi
  • Meningkatkan kecerdasan otak

Manfaat Utama:

  • Meningkatkan daya ingatan dan mencegah demensia
  • Memperbaiki dan merangsang sel-sel otak
  • Menggalakkan perkembangan DNA dan RNA, tumbesaran dan sintesis, mengelakkan penuaan sel otak
  • Meningkatkan keaktifan SOD dan aktiviti antipengoksidaan, menyingkirkan radikal bebas, melindungi tisu otak
  • Melancarkan peredaran darah pada otak,merangsang sel-sel otak yang dorman
  • Meningkatkan faktor pertumbuhan dalam badan, menggalakkan tumbesaran tulang
  • Menggalakkan fungsi penceraian tulang dan faktor pertumbuhan sel-sel tulang
  • Merangsang rekahan epifisis dan sel-sel rawan,meningkatkan kadar sintesis tulang baru melalui kalsifikasi protein, melanjutkan tempoh tumbesaran tulang dan membuka semula titik pertumbuhan tulang yang telak diosifikasi

Saturday, 24 December 2011

SNE??????





SUPER NUTRIENT ESSENCE (SNE).. Basically, Produk ini yang dihasilkan dari biji buah Seabuckthorn (dari Mongolia) ini kemudiannya digabungkan dengan bahan-bahan semulajadi yang terbaik dapat memenuhi khasiat-khasiat yang diperlukan oleh tubuh badan manusia, dan terbukti berkesan terhadap berbagai jenis penyakit disamping meningkatkan daya keimunan tubuh badan manusia..
Kapsul SNE berupaya membantu mereka yang mempunyai berbagai penyakit seperti darah tinggi, darah rendah, kencing manis, sakit buah pinggang, barah, tiroid, kanser payudara, buasir, gastrik,senggugut, sakit jantung, hepatitis B, kelamin lemah, sukar mengandung, keputihan, kekurangan darah, insomnia, buasir, sembelit, radang peparu, ulser, tumor, kencing malam, gaut, masalah ginjal,katarak mata, sakit kulit (psoriasis), kulit sensitif, migrain, strok, kebas-kebas anggota, sawan, asma, sakit otot, jerawat, dan sebagainya lagi.
Pakar-pakar perubatan telah membuktikan KAPSUL SNE (SUPER NUTRIENT
ESSENCE) boleh mendatangkan banyak faedah. Berupaya menyingkirkan radikal-radikal bebas dan unsur-unsur merbahaya:
-Bertindak sebagai agen ditoksifikasi dan anti-virus.
-Meningkatkan kekuatan system keimunan dalam 15 hari.
-Memulih dan mencegah penyakit-penyakit system penghadaman dengan berkesan.
-Mengurangkan ketulan darahan dan kolesterol disamping mencegah penyakit salur darah.
-Mencegah petumbuhan sel-sel kenser dan bahan-bahan karsinogenik.
-Meningkatkan kecekapan fungsi hati iaitu menyingkirkan toksin-toksin dan menguatkan organ-organ penting termasuk jantung, pankreas dan buah ginjal.
-Mencegah jangkitan selsema.
-Berkesan dalam rawatan melecur, parut dan sakit katil.
-Mencegah luka akibat pendedahan berlebihan kepeda unsur-unsur semulajadi.
-Membantu pengaliran darah dan mengurangkan ketulan darah; mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.
-Mencegah dan mengubati masalah-masalah yang disebabkan oleh ginekolgi. Produk ini sesuai untuk kaum wanita.
-Membantu proses tumbesaran kanak-kanak,terutamanya menigkatkan daya mental.
-Berkesan untuk penjagaan kulit dan membantu melambatkan proses penuaan - menjadi rebutan ramai.
Kapsul SNE merupakan satu makanan kesihatan terbaru di pasaran yangtelah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan menerusi nomborberdaftarnya MAL 20034169TC .

Sunday, 12 June 2011

Catalyst Products





Hi everyone..Today, i would like to share one of TOP product jgk which are Catalyst products. But, for those yg having skin probs,u can try VCO dlu utk initial la..but,if u want to take more,its okay..So,for those, who wants to purchase,you can contact me okay!


Catalyst's HOT PRODUCT!
Produk: VCO Softgel Capsule
Harga: RM 39.90 (Semenanjung Msia)
RM 43.90 (Sabah/Sarawak)
[VCO ini dalam bentuk kapsul lembut, dimakan 2 kali sehari dan disapu pada muka]


Produk: Catalyst Collagen
Harga: RM 59.90 (Semenanjung Msia)
RM 65.90 (Sabah/Sarawak)
[15 sachets*3 grams each]


Produk: VCO Pure Oil
Harga: RM 39.90 (Semenanjung Msia)
RM 43.90 (Sabah/Sarawak)
[VCO ini dalam bentuk cecair, diminum dan boleh disapu pada bahagian kulit bermasalah]


Produk: Catalyst Fibre Drink
Harga: RM 59.90 (Semenanjung Msia)
RM 65.90 (Sabah/Sarawak)
[15 sachets per box]


Produk: MIND STAR (Brain Booster Nutrients Supplement)
Harga: RM 59.90 (semenanjung)
               RM 65.90 (sabah&sarawak)


[15 sachets*25g each]





Produk: VCO Hair Treatment
Harga: RM 39.90 (Semenanjung Msia)
      RM 43.90 (Sabah/Sarawak)


Produk: VCO Hair Revitalizer
Harga: RM 39.90 (Semenanjung Msia)
       RM 43.90 (Sabah/Sarawak)



Okay guyz..Above are the products that i offer and provide..Kalo korang2 nak order, korg leh email kat beeadaweeyeah@gmail.com dalam format kat bawah:


1) Nama
2) No Telefon
3) Product yg korang nak + Quantity
4) Alamat




Kalo korg ade ape2 soalan/pertanyaan,leh email bee k? :)
Lepas i dapat email korang,by then,i give my acct num yer:) Good news for sape2 yg dok kat Labuan, xde postage fees akan d kenakan sbb i akan try deliver terus okay..Thank you semua~ :)

Thursday, 9 June 2011

Minyak Kelapa Dara (Virgin Coconut Oil Catalyst)



Hi..Today,i would like to share about kelebihan2 minyak kelapa dara ni.I am sure, korg mesti pernah dgr pasal mnyk kelapa dara ni kan?... Tp,what's actually minyak kelapa dara ni kan?..Actually,minyak kelapa dara ni bagus sngt utk rutin harian kita..So,let me explain to u the advantages.


Antara kebaikan dan khasiat :

Mengurangkan kadar kolestrol 
- ia sendiri tidak mengandungi kolestrol . Oleh itu ia adalah alternatif terbaik bagi minyak-minyak lain yang mengandungi kandungan kolestrol yang tinggi .


Mengawal kencing manis
- Pankrease lebih efisien mengeluarkan insulin sementara sel bekerja lebih cekap mengambil gula darah keperluannya.


Mengatasi masalah penyakit degeneratif dan masalah usia umur lanjut 
- Anti oksida semulajadi dalam minyak kelapa dara adalah penghambat pembentukan radikal bebas.


Tidak meningkatkan paras kelekitan platlet dalam darah
- Mengatasi pembentukan lak pada pembuluh darah yg menjadi faktor punca serangan jantung.


Tubuh lebih tahan serangan penyakit
- Memiliki agen anti virus, anti bakteria, anti fungsi dan anti protozoa.


Mendapat kembali keanjalan,kelembutan kulit
- Mempercepatkan pergantian sel-sel kulit yg mati dengan sel yg baru, selain melindungi dari sinaran ultra violet.


Pertumbuhan rambut lebih baik dan kelemumur akan hilang
- Sel rambut akan mendapat tenaga dan zat yg menculupi untuk pertumbuhan maksima


Terhindar dari gejala alahan
- Minyak kelapa dara bertindak sebagai agen anti histamine


Mengelakkan risiko sakit kanser
- Memusnahkansebarang kehadiran organisma pathogen. Dengan itu sel darah putih mampu bertindak secara maksima memusnahkan sel kanser kerana ia tidak terbeban menghadapi organisma pathogen.


Keadaan berdengkur akan hilang
-  Saluran pernafasan dan anak tekak akan kembali anjal dan elastik hasil kewujudan sel-sel baru padanya.




Friday, 3 June 2011

5 tips utk di amalkan

Hi guyz..welcome back.hehe..I would like to share some tips la sbb ye la..Kdg2,,perempuan ni..berat badan adalah satu bnda yg kite slalu pikiak..betoi dok? especially kalo berat naek..(sape stuju? angkat tgn smbil pusing2:P) hehe
So, since i ade terbace 1 magazine ni,i nak share la kat korg2..sharing is caring rite?:P hehe..

1)Simpan sebuah jurnal / diari diet
     Act, langkah ni membantu kita lebih rasional sewaktu memilih makanan kita. So,kirenye berat badan kite x     turun2 jgk after kite record,mesti ade yg x kene..mesti ade yg terlebih ape2 kan..So,kene lakukan betul2 la..hehe

2) Jangan terlalu memaksa diri
     Yeap,Don't force urself sgt...Sekiranya u ols merendahkan lagi tahap pengambilan kalori dlm tempoh ini,mmg la cpt langsing. Tp,usaha yg telampau maybe akn mmbuatkan tahap metabolisme jugak menurun..Gangguan pada tahap metabolism akan mmbantu penurunan berat meskipun jumlah kalori yg korg ambil semakin berkurang. Kesan nya berat tidak akan turun seperti yg korg impikan. So, kekalkan jumlah pengambilan kalori yg sesuai mengikut aktiviti yg korg lakukan.

3) Banyakkan pengambilan serat dan sayuran hijau 
    Bykan amik sayur2 like brokoli, kubis, asparagus, kacang buncis, bayam dan lain2 sayuran spt cendawan, terung or tauhu yg tnggi protein.

4) Hindari makan malam yang berat
    If korg risau jumlah pengambilan kalori anda terlebih, maka hindari mkn mlm yg berat. Gantikannya dgn pengambilan susu kotak berperisa dan sebiji buah2an..

5) Lakukan aktiviti kecergasan 
      Cuba lakukan aktiviti kecergasan  at least twice a week kerana itulah cara terbaik bagi mmbantu anda mengekalkan berat ideal yg tlh d capai.

Selamat mencuba ^_^

Tuesday, 31 May 2011

New Shoppee~

Hi everyone..I'm currently in preparation all my products..Thus,i hope u guyz can be my follower first and stay tune for wonderful shawls and scarfs n health products especially for my beloved customers. Thank you..
p/s: For Sabahan and Sarawakian that celebrate Gawai and Keaamatan, Happy Gawai n Happy Keamatan Day!.. 1 Malaysia!! ^_^